Gratis mondmasker

Intussen zijn we 6 weken ver in het Corona tijdperk en leven we allemaal in een nieuwe realiteit. We kopen online (hopelijk lokaal), blijven in ons kot en komen virtueel samen en slagen ons zo goed mogelijk door deze verwarrende tijden. Op basis van de beslissingen van de veiligheidsraad van vrijdag 24 april is het duidelijk dat we nog een tijdje in deze nieuwe wereld zullen moeten bewegen.

Mondmaskers zullen dan ook een belangrijke rol spelen in de exit-strategie van de coronacrisis.

INSUREA draagt graag zijn steentje bij voor de veiligheid van de mensen rondom hen. De veiligheid van collega’s, klanten, familie,… staat momenteel voorop!

Voor mensen die de uitspraak “BLIJF IN UW KOT” toch niet helemaal kunnen naleven, biedt INSUREA gratis mondmaskers met een leuk design aan!*

Wat moet u hiervoor doen?
❤ Volg de facebookpagina van INSUREA
? Like het bericht over de maskers

Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om uw mondmasker te leveren.

Beschrijving maskers

Door de elastische banden sluiten deze stoffen gezichtsmaskers nauw aan op het onderste deel van uw gezicht, zonder de huid te irriteren.
Ze bieden comfort aan de gebruiker: u kan gezicht, mond, neus of lippen niet aanraken.

  • Materiaal: 100% polyester – 205 gr/m2
  • Wasbaar op 90° (steriel)
  • Herbruikbaar
  • Dubbel gelaagd
  • Digitaal bedrukt
  • Oeko-Tex Standard 100 (productklasse 2)

Uiteraard dienen de overige veiligheidsmaatregelen nog steeds gerespecteerd te worden.
Het is ook belangrijk dat deze maskers minstens één keer per dag op 90° gesteriliseerd worden en dat u, voordat u het masker opzet, uw handen wast met een hydroalcoholische oplossing of met water en zeep.

Wie zijn we en wat doen we?

Ontdek het snel in onze bedrijfsbrochure!  Klik hier Insurea

Hopelijk tot snel! Uw INSUREA team

*Actie geldig tot de voorraad strekt; Max. 2 maskers per uniek adres; Voor het correct gebruik verwijzen wij naar de richtlijnen van de overheid, u vindt deze o.a. op volgende website: www.info-coronavirus.be/nl/mondmasker/;Insurea draagt een enkele aansprakelijkheid m.b.t. de goede werking van de mondmaskers