Over ons

Wat u over I N S U R E A moet weten.

Het zakenkantoor Marien – Van de Wauwer B.V.B.A., opgericht door Stefan Marien en Patrick Van de Wauwer in 1999, bood als bank- en verzekeringskantoor vanaf dag éénonafhankelijke dienstverlening in haar filialen in Aartselaar en Duffel. Crelan staat als bank bekend om haar open en coöperatieve houding, waarbij elke klant de kans heeft om mede-eigenaar te worden.

Het bedrijf maakte snel naam in de regio en breidde zich steeds verder uit. Het aantal werknemers liep op tot veertien medewerkers en het klantenbestand groeide aan tot 6 à 7.000. In 2008 kreeg Marien – Van de Wauwer B.V.B.A. de naam Insurea om de drie verschillende activiteiten onder te huisvesten: bankagent, verzekeringsmakelaar en syndicus of vastgoedbeheerder.

Wij hebben goed nieuws voor onze klanten.

Reeds geruime tijd zijn wij op zoek naar een jonge dynamische versterking.  Vandaag hebben wij een samenwerking afgesloten met mensen die dezelfde visie delen op het vlak van de verzekeringen: een onafhankelijk verzekeringsadvies op maat van u!

Door deze samenwerking kunnen wij ons productaanbod gevoelig uitbreiden.  Dankzij de ervaring van onze nieuwe collega’s  Tim De Bock (Master Hansdelswetenschappen), Stefan Marien (Master in de Rechten),  Patrick Van de Wauwer (Master Toegepaste Economische Wetenschappen) kan u bij ons vanaf nu ook terecht voor de meest moderne beleggingsproducten (tak 21, tak 23), en alle mogelijke kredietvormen voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij op de (internationale) markt steeds op zoek gaan naar producten die het best op uw behoeften kunnen inspelen.

Op vlak van schade hebben we Sabine Cillis.  Zij is kantoorverantwoordelijke en heeft een ruime ervaring als schadebeheerder bij een verzekeringsmaatschappij en later bij een verzekeringsmakelaar.  Met deze unieke combinatie van ervaringen is zij uw garantie voor een snelle en optimale schaderegeling.

I N S U R E A tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • check-up van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.