Polyvalente Verzekeringsmedewerker ter versterking van ons team

Insurea is actief als bankier, onafhankelijke verzekeringsmakelaar en syndicus in Kontich, Aartselaar en Duffel.  Wij beheren en beschermen het roerend en onroerend vermogen van onze klanten.  Een lange termijn relatie uitbouwen met onze klanten en onze collega’s is onze belangrijkste  betrachting.  Ons team van 18 medewerkers heeft vandaag de behoefte aan de bijkomende versterking van een verzekeringsmedewerker in ons kantoor in Kontich.

Jobinhoud

1) beheer van schadedossiers van A tot Z

U opent een nieuw schadedossier en zorgt voor een snelle schaderegeling.  U vertegenwoordigt ons kantoor tijdens de expertises als verzekeringsmakelaar of als vertegenwoordiger van de   eigenaars van het appartementsgebouw dat wij beheren.

2) beheer van de bestaande verzekeringsportefeuille

Onze klanten staan centraal.  Tijdens hun bezoek aan ons kantoor zorgt u voor een warm onthaal en beantwoordt u hun vragen,  geeft hen advies over de juiste verzekeringsdekkingen en maakt bijvoegsels op aan hun polissen.  Een bezoek ter plaatse ter evaluatie van het risico behoort ook tot het takenpakket.

3) Uitbreiding van de klantenportefeuille

Tevreden  klanten brengen nieuwe polissen én klanten aan.  U bent steeds alert voor het aangaan van nieuwe klantenrelaties en stelt zelf acties op voor de uitbreiding van de bestaande klantenportefeuille.

Schadebeheer en het beheer van de bestaande klantenportefeuille vormt bij aanvang uw belangrijkste opdracht.  Uw interesses en ervaring kunnen bepalend zijn voor andere verdeling in de toekomst.  U volgt tevens de nieuwe digitale ontwikkelingen op vlak van beheer en implementeert deze in onze werking.

 

Uw Profiel

U kan terugblikken op  minimum een eerste ervaring in de verzekeringssector: u heeft een “verzekeringsdiploma” en de kennis van het beheerspakket  BRIO is een pluspunt.

U vindt de nieuwe digitale revolutie in “de verzekeringswereld” een uitdaging en staat open om permanent bij te scholen.

De ervaring met de opmaak van polissen bij verschillende verzekeraars waarderen wij zeer sterk.

U woont in de regio Kontich/ Duffel / Aartselaar / Lier

U prefereert te werken in een “landscape bureauopstelling” en bent een teamplayer

U prefereert werkzekerheid in een KMO in uw regio boven een carrière op de hoofdzetel bij een verzekeraar

Een hoge aanwezigheid van loyaliteit t.o.v. de collega’s.

 

Ons aanbod

Een team bestaande uit 18 collega’s, die rekenen op uw ondersteuning als verzekeringsspecialist.

Een competitief vast loon aangevuld met extralegale  voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.  Indien u later verkiest om u actief in te zetten voor de uitbreiding van onze klantenportefeuille, is een variabele verloning bespreekbaar.

Een aangename werkplek in een groene omgeving

 

Interesse?

Aarzel niet en stuur uw sollicitatiemail, vergezeld van uw CV naar Patrick@insurea.be.